Sunday, October 11, 2009

...........

assalamualaikum~
dr semalam lg asik mo post new en3..
tp kemalasan melanda jiwa..
lg pun teda apa yg mo d crita kan..
kecuali kegembiraan kerana assgnment da siap..
huhu..

1) asaimen statistik pendidikan aku da siap sejak cuti mid sem ari tu lg..
cuma mo tinggal touch up ckit2..n pd 8hb ari tu..asaimen tu da slmt smpai d tgn lect.
alhamdulillah..

2) asaimen fortran..asaimen programming yg gila mo mampus pun sda siap..tinggal mo phamkan lg sbb kena interview ari isnin ni..apa la..perlu ka interview2 ni..jnji siap ok la ba tu..sbr ja la eh~

3) pastu asaimen curriculum planning..pergghh..cukup mencabar..mo mengubah sesuatu yg tlh d buat ley org expert..semua pun da ok..mo improve apa lg..tp dgn smgt yg kuat...aku marathon buat asaimen tu dr kul8 malam 9hb n siap pd 5.30am 10hb..sadis jugak la..lenguh2 suma jari menaip..pinggang n tengkuk jgn ckp la..sakit oo..tp smpat la jugak maen Fb smbil wat asaemen..relek arr..ahaks! tp asaimen ni aku belum print..lama lg antar ba..24hb..lek ko jo..hehe~

4) presentation pun suma da berlalu..ok jugak la..biarpun stress ngn tajuk n individual presentation..keyakinan kureng..hekhek..kena belatih lg ni..

5) test pun sda teda lg...test sgt menensionkan aku..setiap minggu spnjang sem ada test..nda bley blah betul..skit jiwa..tp yg paling kecewa..mid term test semm ni agak teruk..utk subjek matematik..so kena pulun tuk final..risau nya..optional course ni menyusahkan hati ku..adei~

6) tinggal 1 lg lab report kena submit..tu pun kena complete kan experiment minggu depan..kalo abis lab minggu dpn..maka teda sda lab utk subjek kimia...merdeka!! haha..suka lab coz dpt cmpur2 bhn kimia..pastu meletup ctu..meletup sana..kejap kaler ni..kejap kaler tu..kejap solid kejap become liquid..best nyaaa..tp bila kena wat lab report..paling la ku nda suka..susahnyaaaaaa...

7) sekarang aku sibuk ngn kelab drama..biarpun aku da xberapa meng'expose'kan diri dlm kelab tu..tp aku still syg..komitmen ttp komitmen..demi shbt bernama elty..ahaks..n aku kena wat cita tuk persembahan d jamuan permasa nnti..pelakon da jumpa..tp nk wat dorng feeling sesuai dgn jalan cerita yg aku nak..susah tul..mencabar ni..

8) tuk jamuan permasa lak aku d tugaskan jadi mc..adakah??? tp da org mintak tolong kan..aku ikut kan ja la..tu pun x ready lg..xtau mo ckp apa..tunggu arahan ja dr unit protokol ni..hihi..xbley la aku mkn puas2 nnti(aku jenis suka mkn ka kalo d majlis2?? o..tidak berapa..)

9) emm..aku stat exam 5hb..6hb besday aku...setiap tahun pasti ada exam time tu..xley bepoya2 la ni..kunun..abis exam lak 18hb..19hb aku balik sdkn...yahui..tp masih xrasa best la pulak nk balik..ada sesuatu..arggghhh..moga Allah permudahkan..amiinn..

10) esok plak jamuan raya kolej 8..na..harap2 makanan byk cam tahun lepas..puas eh mkn satay..hihi~

2 ulasan:

chAq

All the best sis =)

lynodehearty

thanks ct..
sentiasa ada d blog kita..
hihi~

Blogger template 'Purple Mania' by Ourblogtemplates.com 2008

Jump to TOP